Aż kusi zapytać czy mógłby tak wspaniałe zdjęcia mi zrobić
![Mruga ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Piotrek Dziwak pisze:Znam przypadek "fotografa" który od roku ma na głównej stronie zdjęcia stockowe które były w szablonie jakiego używa.
Aż kusi zapytać czy mógłby tak wspaniałe zdjęcia mi zrobić
Zbigniew Swiderski pisze:Będziesz ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć tracąc czas i klientów gdy tym czasem uzyskała byś informacje które przyśpieszą twój rozwój.
Dostałaś dotację?
Zbigniew Swiderski pisze:Z drugiej strony patrząc na pomaganie za darmo w rozbudowaniu portfolio nowym wchodzącym na rynek to podcinanie gałęzi na której siedzi się.
Jestem w stanie zrozumieć osoby prowadzące warsztaty i zarabiających na tym kasę. Za jakiś czas i oni będą płakać, że wyprodukowali setki nowych fotografów pracujących w podobnym stylu za 1/4 kwoty którą oni brali.
KarinaS pisze:Jeśli chodzi o ceremonię to zapraszam do mnieJednak pierwszy ślub mam 21.04 więc nie wiem czy nie za późno. Ale jakby ktoś chciał to piszcie
ślub w Rybniku. ładna Pani Młoda będzie
aaa 500 zł za wstęp
żart
daniel pisze:KarinaS pisze:Jeśli chodzi o ceremonię to zapraszam do mnieJednak pierwszy ślub mam 21.04 więc nie wiem czy nie za późno. Ale jakby ktoś chciał to piszcie
ślub w Rybniku. ładna Pani Młoda będzie
aaa 500 zł za wstęp
żart
Jeśli Basia nie skorzysta to ja bardzo chętnie
Wróć do „Dział dla Second Shooter-ów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości