Czy macie już jakieś doświadczenia z wyżej wymienioną firmą? Zamówiłam u nich nieduży album tradycyjny, pudełko na zdjęcia i płyty. Pudełka wyglądają pięknie, wykonanie bardzo ok. Album z wierzchu prezentuje się super, natomiast jak otworzyłam, to lekko się załamałam Szeroka, nierówna warstwa kleju widoczna spod bibuły- czy tak to powinno wyglądać ? Nie mam za bardzo porównania, bo pierwszy raz zamawiam album tradycyjny. Tyle w tym dobrego, że nie czeka na niego żaden klient, album miał być dla mnie do celów pokazowych, no i jakoś tak mnie odrzuca nieco. Co więcej, nie wiem czy z tym da się coś zrobić, ratuje mnie chyba jedynie reklamacja. Na te trzy rzeczy jednak czekałam ponad dwa tygodnie, więc totalny żal Wiem, że tu na forum Arletta brała od nich te albumy i była zadowolona...
Tak wyglądają wszystkie karty albumu...
Digitalalbum.pl- fuszerka
- Marlena
- Kontaktowanie:
- krzysfotoh
- Kontaktowanie:
Re: Digitalalbum.pl- fuszerka
Absolutnie takiego czegoś nie możesz pokazać przyszłym klientom. Reklamować jak najszybciej jeżeli się już nie da to kupić nowy, a ten stary na prywatne zdjęcia. Ja brałem POLDOM z Piaseczna, tam w miejscu, które zaprezentowałaś dane jest wzmocnienie, więc wygląda elegancko i jest wzmocnione.
- SzymonD700
- Kontaktowanie:
Ja biore albumy z e-agfa.pl i jestem bardzo zadowolony. Taki wyglad albumu jak pokazujesz jest nie do przyjecia.
-
- Kontaktowanie:
Ja biorę z najlepszefoto.pl i też jestem zadowolony
- Marlena
- Kontaktowanie:
Z Nalepszefoto biorę fotoalbumy, ale swoje wpadki mają. Miałam to samo zdjęcie dwa razy w jednym zleceniu- w środku fotoalbumu i na okładce w okienku- obydwa naświetlili totalnie różnie Wywoływanie odbitek- czarnobiałe foto naświetlili mi z czerwonym paskiem przez środek, a kilka innych zdjęć wyszło, jakbym w ogóle ich nie doświetliła. Ale to pewnie kwestia tego, że to masówka, śpieszno im było. Nie usprawiedliwia ich to jednak.
Na stronę e-agfa Szymon na razie nie mogę się dostać, więc nie mogę podpatrzeć co oferują.
POLDOM, trochę nie mój styl.
W digitalalbum złożę reklamację . Zależy mi na odzyskaniu dobrze sklejonego albumu, ponieważ zamówiłam go w zasadzie dla materiału, z którego jest zrobiona okładka- bardzo mi się podobała. Pudełko na zdjęcia i DVD było dobierane do kompletu. Czytałam o nich dobre opinie; być może to jednorazowa wpadka, ale nie mam pewności. Bo jeśli wszystkie albumy tak kleją... W każdym razie szkoda, taka wpadka przy pierwszym zamówieniu.
Na stronę e-agfa Szymon na razie nie mogę się dostać, więc nie mogę podpatrzeć co oferują.
POLDOM, trochę nie mój styl.
W digitalalbum złożę reklamację . Zależy mi na odzyskaniu dobrze sklejonego albumu, ponieważ zamówiłam go w zasadzie dla materiału, z którego jest zrobiona okładka- bardzo mi się podobała. Pudełko na zdjęcia i DVD było dobierane do kompletu. Czytałam o nich dobre opinie; być może to jednorazowa wpadka, ale nie mam pewności. Bo jeśli wszystkie albumy tak kleją... W każdym razie szkoda, taka wpadka przy pierwszym zamówieniu.
- SzymonD700
- Kontaktowanie:
Z tego co wiem e-agfa.pl ma robić jakieś zmiany na stronie na przełomie lutego i marca. Może z tego powodu są chwilowe utrudnienia.
tanie meble kuchenne warszawa
Wróć do „Albumy, Fotoalbumy, Fotoksiążki”