W ramach rozbudowy portfolio chętnie wezmę udział jako drugi fotograf w fotografowaniu ślubu i sesji plenerowej.
Miejsce: POZNAŃ LUB WARSZAWA
Kiedy: jeśli się da to jak najszybciej...
Posiadam Nikona D700 i szklarnię od 14 do 200mm o jasności od f/1.8 do f/2.8 oraz lampę SB-800 tak więc jest czym poszaleć...
Jestem absolwentem Akademii Fotografii i zajmuję się to dziedziną sztuki od wielu lat.
Moje zdjęcia można zobaczyć na: http://www.szymondziuba.pl.
Na swoim koncie mam 4 śluby i trzy sesje plenerowe, parę zleceń portretowych i kilka sesji dziecięcych (około 4 )... niestety nie wszystkie mogłem zamieścić na stronce (brak zgody Młodych , rodziców itp)
Osoby, które chcą mi pomóc PROSZĘ O KONTAKT POD 606 447 447 ORAZ PISAĆ NA KONTAKT@SZYMONDZIUBA.PL
Na pewno się odwdzięczę...
Szymon
drugi fotograf Poznań lub Warszawa
- SzymonD700
- Kontaktowanie:
drugi fotograf Poznań lub Warszawa
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2012 11:06 pm przez SzymonD700, łącznie zmieniany 2 razy.
- SzymonD700
- Kontaktowanie:
Re: drugi fotograf Poznań lub Warszawa
nikt nic nie fotografuje w najbliższym czasie aby mógł mnie przygarnąć???:)))
- yarson
- Kontaktowanie:
Jak zauważyłeś nie jesteś sam... Daj ludziom trochę czasu, bo czekałeś raptem 3,5 h ...
- SzymonD700
- Kontaktowanie:
yarson pisze:Jak zauważyłeś nie jesteś sam... Daj ludziom trochę czasu, bo czekałeś raptem 3,5 h ...
no widzisz jak się rwę do pracy:))))
tanie meble kuchenne warszawa
Wróć do „Dział dla Second Shooter-ów”